Afdrukken

Groepsarrangement Halve Maen & spellen van toen

Leer de Halve Maen in Hoorn kennen en ga de strijd aan met uw gezelschap!

HalveMaen-4 640x510voor website

12.00 Ontvangst met lunch in de haven
Uw gezelschap wordt als start van het groepsarrangement ‘Halve Maen’ welkom geheten bij een gezellige horecalocatie in de haven van Hoorn.

13.30 Halve Maen Rondleiding
Na de lunch wordt uw gezelschap opgehaald door de gidsen die u meenemen over de Halve Maen in Hoorn. Als de Halve Maen toch eens kon praten. Het VOC-schip zou bloedstollende verhalen kunnen vertellen over stormen, ontdekkingsreizen, ontmoetingen met Indianen, zeegevechten en scheurbuik. Gelukkig kent de bemanning van de Halve Maen al deze verhalen ook. U wordt opgehaald na uw lunch en meegenomen op een ontdekkingsreis aan boord van het museumschip. Van de kombuis naar het vooronder. Terwijl u het hout hoort kraken en de geur van kruit en teer uw neus prikkelt, valt u van de ene verbazing in de andere. De rondleiding kan in meerdere talen gegeven worden.

14.15 Oud Hollandse Spellen
Na de rondleiding keert u weer terug naar het kleine café aan de haven! Hier staan een 4-tal Oud Hollandse spellen voor u klaar. De teams kunnen door de begeleiding gemaakt worden of kunt u zelf indelen. U heeft keuze uit de volgende spellen:

4 op een rij
3X3X3
Haakse Sjoelbak
Shove a Penny
Ringwerpen
Tonspel
Hamertjesspel
Railspel
Kegelspel
Kop van Jut
Megajenga
Mikado

De strijd kan beginnen! U krijgt hier 2 drankjes van de Hollandse bar en een bittergarnituur.

16.00 Prijsuitreiking en einde programma
De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Wie heeft de meeste punten, heeft de snelste tijd neergezet en heeft dus gewonnen? Voor het winnende team hebben wij een leuke prijs.

NB: Tijden zijn in overleg te veranderen.

Prijs: €42,50 excl. BTW p.p.
Minimaal 10 personen.
Duur: 4 uur.

Reserveren?

 
Hosting & Design door: GraphicGenie