Afdrukken

Groepsarrangement Halve Maen vanaf het water

Leer de Hoornse haven en de Halve Maen vanaf het water kennen!

HalveMaen-4 640x510voor website

15.00 Rondvaart Hoornse Haven
U wordt tijdens de start van het groepsarrangement ‘Halve Maen’ ontvangen op een motorkajuitjacht, een echte Hoornse boot in de haven van Hoorn. Tijdens de rondvaart beleeft u gedurende een uur een leuke vaartocht via het Oostereiland langs de havens, monumenten, schepen en andere leuke bezienswaardigheden waaronder de Halve Maen.

16.00 Rondleiding Halve Maen
Na deze gezellige rondvaart door het prachtige havengebied en langs de Halve Maen, wordt u opgehaald door de gidsen die u meenemen over de Halve Maen in Hoorn.Als de Halve Maen toch eens kon praten. Het VOC-schip zou bloedstollende verhalen kunnen vertellen over stormen, ontdekkingsreizen, ontmoetingen met Indianen, zeegevechten en scheurbuik. Gelukkig kent de bemanning van de Halve Maen al deze verhalen ook. U wordt opgehaald na uw lunch en meegenomen op een ontdekkingsreis aan boord van het museumschip. Van de kombuis naar het vooronder. Terwijl u het hout hoort kraken en de geur van kruit en teer uw neus prikkelt, valt u van de ene verbazing in de andere. 
De rondleiding kan in meerdere talen gegeven worden.

16.45 Afsluitende Borrel
In een authentieke café, midden in de oude haven van Hoorn, kunt u de dag afsluiten door te proosten op de Halve Maen in Hoorn. U krijgt hier 2 drankjes van de Hollandse bar en 2 hapjes.

17.30 Einde programma

NB: Tijden zijn in overleg te veranderen.

Prijs: € 37,50 excl. BTW p.p.
Minimaal 10 personen, maximaal 15 personen per boot.
Duur: 2,5 uur.

Reserveren?

 

 
Hosting & Design door: GraphicGenie