Afdrukken

Groepsarrangement Halve Maen (ochtend)

Leer Hoorn en de Halve Maen kennen!

HalveMaen-4 640x510voor website

10.00 Ontvangst met koffie en gebak
Uw gezelschap wordt als start van het groepsarrangement ‘Halve Maen’ in de ochtend ontvangen in de authentieke en mooie haven van Hoorn. U kunt hier genieten van een kopje koffie met gebak.

11.00 Rondleiding Halve Maen
Na het gezellige ontvangst wordt u opgehaald door de gids die u meeneemt over de VOC replica Halve Maen in Hoorn.Als de Halve Maen toch eens kon praten. Het VOC-schip zou bloedstollende verhalen kunnen vertellen over stormen, ontdekkingsreizen, ontmoetingen met Indianen, zeegevechten en scheurbuik. Gelukkig kent de bemanning van de Halve Maen al deze verhalen ook. U wordt opgehaald na uw lunch en meegenomen op een ontdekkingsreis aan boord van het museumschip. Van de kombuis naar het vooronder. Terwijl u het hout hoort kraken en de geur van kruit en teer uw neus prikkelt, valt u van de ene verbazing in de andere. 
De rondleiding kan in meerdere talen gegeven worden.

11.45 Rondleiding VOC door Hoornse Haven
Na deze interessante rondleiding op de Halve Maen treft u in de haven de enthousiaste en praatgrage gids die u meeneemt over de haven van Hoorn. De Hoornse Haven geniet grote bekendheid vanwege de prachtige havenpanden, VOC monumenten en pakhuizen die daar gevestigd zijn. De gids vertelt u verrassende verhalen over de succesvolle handelsactiviteiten die Hoorn uitoefenden.

13.00 Lunch in de haven
Na deze informatieve en gezellige ochtend wordt u welkom geheten bij een gezellige horecalocatie in de oude haven van Hoorn waar de lunch voor u klaarstaat. Hier kunt u met z’n allen napraten over de twee rondleidingen over de historie van de Hoornse handel en de Halve Maen. Hiermee is tevens een einde gekomen aan dit dynamische groepsarrangement Halve Maen.

14.30 Einde programma

NB: Tijden zijn in overleg te veranderen.

Prijs: €32,50 excl. BTW p.p.
Minimaal 10 personen
Duur: 4,5 uur

Reserveren?

 

 

 
Hosting & Design door: GraphicGenie