Afdrukken

 Op zoek naar een rondleiding in Hoorn? 

 
Het Toeristisch Informatie Punt regelt het voor u! 

Een rondleiding door Hoorn onder leiding van gids; een bijzondere ervaring! Heeft u interesse in een speciale rondleiding door Hoorn onder leiding van een gids, of een aparte themarondleiding? Het Toeristisch Informatie Punt (TIP) biedt u als specialist een aantal verschillende rondleidingen door Hoorn aan. Alle onderstaande rondleidingen zijn los te boeken. Informeert u gerust naar de mogelijkheden die het TIP u biedt!

Nieuw! In juli en augustus kunt u iedere zaterdag met onze gids een stadswandeling doen. In de winkel kunt u een ticket kopen en de rondleiding start vanaf 15.00 uur vanaf de Roode Steen. De wandeling duurt 1,5 uur en de kosten zijn €5,50 per persoon en kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

 

altalt

 

 

 

 

 

 

Voor een groep biedt het TIP biedt u stadswandelingen, speciale VOC wandelingen, havenwandelingen, monumentenwandelingen en ook culinaire rondwandelingen aan. De rondleidingen zijn ideaal te combineren met bijvoorbeeld een zeiltocht, een lunch, diner, borrel, koffie met gebak, workshop, of andere activiteit in Hoorn. Het TIP zorgt ervoor dat u begeleid wordt door de meest kundige, gezellige, praatgrage en enthousiaste gidsen. Of het nu om een zakelijk gezelschap, familie-groepje, of vrijgezellenfeest gaat; de gids past graag het verhaal of de route in overleg met u aan. De gidsen zijn speciaal door het TIP geselecteerd op kennis, representatie en sociale vaardigheden. Informeert u bij het TIP op het Oostereiland gerust naar de mogelijkheden die geboden worden om in uw persoonlijke behoeften te voorzien. Het start- en eindpunt van de rondleidingen worden in overleg met u bepaald.

 
Hosting & Design door: GraphicGenie