Rondleidingen Afdrukken

 

 

Op zoek naar een rondleiding Hoorn?
Het Toeristisch Informatie Punt regelt het voor u!
 

Een rondleiding door Hoorn onder leiding van gids; een bijzondere ervaring! Heeft u interesse in een speciale rondleiding door Hoorn onder leiding van een gids, of een aparte themarondleiding? Het Toeristisch Informatie Punt (TIP) biedt u als specialist een aantal verschillende rondleidingen door Hoorn aan. Alle onderstaande rondleidingen zijn los te boeken. Informeert u gerust naar de mogelijkheden die het TIP u biedt!

Een stadswandeling door Hoorn boekt u bij het TIP op het Oostereiland. Het TIP zorgt ervoor dat u begeleid wordt door de meest kundige, gezellige, praatgrage en enthousiaste gidsen. Of het nu om een zakelijk gezelschap, familie-groepje, of vrijgezellenfeest gaat; de gids past graag het verhaal of de route in overleg met u aan. De gidsen zijn speciaal door het TIP geselecteerd op kennis, representatie en sociale vaardigheden.

alt

Het TIP biedt u stadswandelingen, speciale VOC wandelingen, havenwandelingen, monumentenwandelingen en ook culinaire rondwandelingen aan. De rondleidingen zijn ideaal te combineren met bijvoorbeeld een zeiltocht, een lunch, diner, borrel, koffie met gebak, workshop, of andere activiteit in Hoorn. Informeert u bij het TIP op het Oostereiland gerust naar de mogelijkheden die geboden worden om in uw persoonlijke behoeften te voorzien. Het start- en eindpunt van de rondleidingen worden in overleg met u bepaald.

Hieronder kunt u kiezen uit de verschillende mogelijkheden voor een rondleiding in Hoorn.

Algemene rondleiding Hoorn
Stadswandeling door Hoorn onder leiding van gids door binnenstad en havengebied 

alt

 

 

 

Culinaire rondwandeling Hoorn
Stadswandeling door Hoorn onder leiding van gids inclusief diner op diverse locaties onderweg

alt

 

 

Havenrondleiding Hoorn
Stadswandeling door Hoorn onder leiding van gids door historische haven

alt

 

 

Monumentenrondleiding Hoorn
Stadswandeling door Hoorn onder leiding van gids langs VOC monumenten 

alt

  
Hosting & Design door: GraphicGenie