Afdrukken

Meerdaagse zeiltocht vanaf Hoorn

Vanaf Hoorn is het tevens ideaal meerdaags zeilen. Het Toeristisch Informatie Punt Hoorn biedt meerdaagse zeilarrangementen aan, die volledig in overleg met u samengesteld worden. U kiest zelf het aantal dagen en in overleg met ons wordt een fantastisch excursieprogramma op maat gepland voor u. Maak uw wensen kenbaar aan het Toeristisch Informatie Punt en u ontvangt een vrijblijvend en passend voorstel. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een tweedaagse zeiltocht, met het onderstaande indicatieve programma;

1e dag, ochtend:

Vertrek vanaf de haven van Hoorn op luxe historische zeilboot. Aan boord bent u van alle gemakken voorzien. Er zijn goede slaapplekken, prima sanitair, een doucheruimte en een heerlijke relaxruimte binnen aan boord. De schipper ontvangt u aan boord en vertelt u alles over het programma, het schip, en alles waarmee u tijdens deze tweedaagse mee mag helpen. Afhankelijk van het weer zeilt u naar bijv. een stadje aan de overzijde van het IJsselmeer, zoals Stavoren of Urk. 

1e dag, middag:

Uw gezelschap nuttigt een heerlijk en uitgebreid lunchbuffet aan boord, waarbij voor ieder wat wils wordt aangeboden. Heerlijk brood, vissalades, haring, paling, zalm, het ontbreekt u werkelijk nergens aan! Aansluitend, afhankelijk van de bestemming die wordt gekozen, wordt aangemeerd in de haven van een IJsselmeerstad. Deze stad verkent u onder leiding van een gids. De gids haalt u op vanaf het schip en vertelt u onderweg diverse leuke anekdotes. De gids laat u verrassende plekjes zien!

 

1e dag, avond:

U nuttigt een heerlijk driegangen diner in het centrum van de stad waar u bent aangemeerd. Na het diner is de avond vrij te besteden en keert u terug aan boord om de nacht door te brengen. Morgen staat immers de terugtocht weer op de planning!

2e dag, ochtend:

Na een uitgebreid ontbijtbuffet aan boord van uw schip, vertrekt u weer terug richting het mooie Hoorn. Onderweg wordt afhankelijk van de afstand die moet worden afgelegd, nog gestopt om een bezienswaardige plaats te bekijken.

2e dag, middag:

Een heerlijke lunch vindt of aan boord plaats, of in de plaats waar u zich op dat moment bevindt. Nadat u deze heerlijke lunch heeft genuttigd, vertrekt u weer verder en zet u onder leiding van de schipper verder koers naar Hoorn. Hier arriveert u in de namiddag, en kunt u terugkijken op een prachtige tweedaagse ervaring. In overleg met u kan deze tweedaagse zeiltocht worden afgesloten met een heerlijk diner in een gezellig restaurant in de Hoornse binnenhaven.

Reserveren?

 
Hosting & Design door: GraphicGenie