Afdrukken

Zeiltocht Hoorn - Dagtocht

Voor deze unieke boottocht vanaf Hoorn wordt uw gezelschap in de historische binnenhaven van Hoorn ontvangen aan boord van een luxe zeilschip, als onderdeel van de zogenaamde "bruine vloot". Hier wordt u ontvangen door de schipper, die u uitleg geeft over het verleden en de mogelijkheden van het schip. U nuttigt in de buitenhaven, wanneer het schip even voor anker gaat, een heerlijk kopje koffie met echt Hoorns gebak.

Afhankelijk van het weer vaart u tijdens deze zeiltocht vanaf Hoorn richting bijvoorbeeld Enkhuizen, Medemblik of Volendam. Hijst u onderweg de zeilen, bepaalt u de koers vanaf het roer, of hangt u liever achterover, genietend van het prachtige uitzicht onderweg? Het heerlijk uitgebreide vislunchbuffet wordt aan het begin van de middag gepresenteerd voor u. U geniet van luxe broodsoorten, diverse soorten vis en vissalades, en heerlijke drankjes daarbij. Gedurende de gehele zeildag zijn ook de drankjes van de Hollandse Bar aan boord inclusief.


hoorn_events_varenhoornetenhoofdtoren_gr1


U sluit deze boottocht vanaf Hoorn af met champagne en luxe hapjes, waarna de boot de kade van de Hoornse binnenhaven weer ontmoet. Evenementenbureau Hoorn Events biedt dit programma aan met overtuiging, een succesvolle dag aan boord heeft u met de Hoorn Events Zeiltocht Hoorn!

Prijs per persoon: €95,00 (exclusief BTW)
Minimum aantal personen: 15
Duur: 7 uur

Reserveren?

 
Hosting & Design door: GraphicGenie