Westfriese producten Afdrukken

Mooie West-friese producten voor de Westfries en de toerist!

In het Toeristisch Informatie Punt hebben we naast de souvenirs voor toeristen ook aan de Westfries gedacht.

Wij hebben een breed assortiment van producten die in Westfriesland geproduceerd zijn:

Oud-Hollandsch snoepgoed
Geniet van de nostalgische smaken zoals de kaneelkussentjes, de boterwafeltjes, tum tummetjes, kleine zuurstokjes en zelf blikken vol met stroopwafels.

20150611 123808 640x303

Daarnaast hebben wij ook een wisselend en lekker assortiment aan oud hollandse lekkernijen waar de toeristen dol op zijn! Denk aan de stroopwafels, zowel met als zonder blik en ook de 2-pack. Maar ook de kaneelstokken, wilhelmina pepermunt, Venco drop, Nederlandse koekjes en chocolade klompjes! Loop even binnen en laat u verrassen door al dat lekkers!

20150611 124320 640x432

 

Ambachtelijke jam en honing

In onze winkels vindt u ook een uitgebreid assortiment jams, ambachtelijk gemaakt van Westfries fruit. Deze heerlijke jams bevatten geen kleur- en smaakstoffen. Heerlijk op brood, uw zelfgemaakte pannenkoeken, beschuit en in de yoghurt. Ook hebben we heerlijke honing, gemaakt in Blokker. Ook leuk om kado te doen.

IMG 6469-1

 

DVD Rondje Westfriesland

Een prachtig overzicht van de Westfriese cultuur uit heden en verleden. Deze DVD bevat ruim 2,5 uur liedjes en gedichten uit de regio, gezongen en gesproken in het Westfries, uitgevoerd door bekende Westfriezen. Het geheel wordt ondersteund door prachtige beelden, gefilmd in heel West-Friesland. Met als extra's: opnames van een 'Westfriese eivend' en een 'IJsfeest' in Medemblik. Inclusief een boekje met alle teksten van de liedjes van Rondje West-Friesland, samengesteld door Peter Ruitenberg.

  alt

 

 
Hosting & Design door: GraphicGenie