Groepsarrangementen
Afdrukken

Groepsuitjes in Hoorn

Een groepsuitje organiseren in Hoorn is in goede handen bij Hoorn Events – dé specialist in unieke groepsuitjes en teambuilding activiteiten in Hoorn, een bruisende, veelzijdige en veelomvattende stad.

hoorn-haven 

Voor uw groepsuitje is Hoorn de perfecte stad. Hoorn is bekend in binnen- en buitenland vanwege de prachtige binnenhaven, de gezellige entourage, de veelvoud aan monumentale panden, de prachtige grachten, de gezellige winkelstraten en de ideale ligging aan het IJsselmeer. De rijke VOC historie van de stad maakt Hoorn tot een stad met een unieke identiteit. Door onze uitgebreide kennis en ervaring is uw groepsuitje bij Hoorn Events in goede handen.

 fietsen

Hoorn Events is sterk in maatwerk. Dat betekent dat we graag uw persoonlijke wensen vernemen bij de invulling van uw arrangement! Bekijk voor onze originele uitjes in Hoorn onze dagarrangementen, avondarrangementen en losse spelprogramma’s. Tevens biedt Hoorn Events interessante en ludieke workshops, heerlijke boottochten, en diverse rondleidingen voor uw groepsuitje in Hoorn.

Top 4 van de meest geboekte uitjes

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Hieronder staan de meest geboekte uitjes van Hoorn Events:

Wie is de rat?

Bij het spel 'Wie is de Rat' strijdt u in teams tegenelkaar, ideaal als teambuiling. In ieder team bevindt zich één rat die het spel probeert te saborteren. Vertrouw dus niemand in uw team!
Gemiddeld cijfer van onze klanten: 8,5 

Crazy 88 & High Tea
Welk team krijgt het voor elkaar om met een vreemde op straat te dansen, of in huilen uit te barsten in een winkel, oftewel welk team doet de meest bizarre opdrachten en verdient hiermee de meeste punten? Na het ludieke spel crazy 88 staat er een high tea voor u klaar.
Gemiddeld cijfer van onze klanten: 7,5 

Vaartocht Hoorn
Met evenementenbureau Hoorn Events heeft u de mogelijkheid om met kleine gezelschappen het IJsselmeer te verkennen vanaf een geweldig modern kajuitzeiljacht. Deze VIP boottocht vanaf Hoorn is een absolute aanrader! Aan boord bent u van alle gemakken voorzien. Zowel binnen als buiten aan dek kunt u heerlijk relaxen op goede zitstoelen en -banken tijdens deze boottocht vanaf Hoorn.
Gemiddeld cijfer van onze klanten: 7,0

Cafeetje hier, dineetje daar
Uw gezelschap wordt door de enthousiaste Hoorn Events begeleider meegenomen langs de populairste kroegen en café’s in Hoorn tijdens deze kroegentocht. U gaat de strijd aan in teamverband met oer-Hollandse spellen, wie weet zijn hoofd het langs koel te houden? Na de kroegentocht kunt u genieten van een 3 gangenmenu naar keuze.
Gemiddel cijfer van onze klanten: 7,6  

Escape the City Hoorn

Hoorn wordt één grote Escape Room tijdens dit teambuildingsspel vol raadsels, puzzels, mysterie en teambuilding activiteiten!

Help! Jullie zitten opgesloten in de stad en jullie dienen zo snel mogelijk te ontsnappen! In kleine teams strijden jullie vandaag tegen de klok; die vanaf het startmoment steeds nerveuzer gaat tikken.

 

Gemiddel cijfer van onze klanten: 7,6

 

 

 

 

 

Wat is jullie tactiek? Met welke aanwijzingen kunnen jullie op pad en weten jullie de geheime codes te ontrafelen?

 

 

 
Hosting & Design door: GraphicGenie