TIP/VVV agentschap Hoorn
Afdrukken

 Welkom bij het Toeristisch Informatie Punt/VVV agentschap Hoorn

 

Het Toeristisch Informatie Punt is gevestigd op één van de mooiste plekken van Hoorn, het Oostereiland. Naast het verstrekken van toeristische informatie heeft het TIP ook een ruim aanbod van typisch Hollandse en West Friese souvenirs. Het TIP is tevens een officieel VVV agentschap, wij verkopen ook VVV cadeaukaarten en gidsen.
 
altalt
 
 
FREEBEEMAP plattegrond binnenstad Hoorn

Ook voor de Horinezen is er voldoende informatie te vinden, informatie over musea, hotels, wandelroutes, bezienswaardigheden, restaurants en evenementen. Vanaf nu heeft u geen excuus meer om u te vervelen. Zo kunt u een interactieve stadswandeling maken of een vaartocht maken over het IJsselmeer.

 

Het Toeristisch Informatie Punt in Hoorn maakt vervelen onmogelijk!

alt

 

Openingstijden winter:

Maandag

Gesloten

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

Gesloten

Donderdag

Gesloten

Vrijdag

10.00 - 16.00 uur

Zaterdag

10.00 - 16.00 uur

Zondag

10.00 - 16.00 uur

De openingstijden zijn onder voorbehoud.

Stadswandelingen

In de winkel zijn verschillende stadswandelingen te koop en er is een gidsje met wandelingen en fietsroutes rondom Hoorn.

Ook is het mogelijk om Hoorn en omstreken te ontdekken op andere manieren dan alleen wandelen door de stad, via interactieve spelprogramma's zoals Crazy 88 en het Hou van Holland Stadsspel. Hier ziet u de stad zoals u het anders niet zou zien.

Natuurlijk biedt het Toeristisch Informatie Punt diverse rondleidingen aan, klik hier voor meer informatie. Iedere zaterdag in juli en augustus start er op de Roode Steen een rondwandeling door Hoorn, tickets kunt u bij het TIP kopen!

 

 
Hosting & Design door: GraphicGenie