Afdrukken

Ontdek de leuke restaurants en cafés in Hoorn!

Hoorn heeft natuurlijk ook gezellige terrassen, restaurants waar u heerlijk kunt lunchen en dineren en een uitgebreid uitgaansleven!

Hieronder vindt u de gezelligste en door ons geselecteerde cafés, restaurants en andere uitgaansgelegenheden die bij ons hoog in het vaandel staan.   

 

Restaurant de Hoofdtoren

De Hoofdtoren is een van de laatste verdedigingswerken die bewaard zijn gebleven Tegenwoordig zijn er in de toren een restaurant en bar gevestigd.
Het is een ideale plek voor een gezellig diner voor twee of een onvergetelijk bedrijf- of familiefeest. Het restaurant is dagelijks vanaf 12.00 uur geopend en biedt ook volop gelegenheid voor lunchafspraken. Voor wie informeler wil dineren is de bar / eetcafé op de benedenverdieping een prima optie. Deze ruimte is vanaf 17.00 beschikbaar en biedt gerechten zoals o.a. sliptong en saté aan. Tevens is de bar af te huren voor feestjes en partijen.

Voor meer informatie klikt u op de linker afbeelding.

hoofdtoren1  hoofdtoren2

Café Charlies

Café Charlies is een gezellig café met een gemoedelijke sfeer. Hier kunt u nog een goed gesprek kunt voeren, want niet de muziek, maar de bezoeker voert de boventoon.
Voor de echte bierliefhebber is er genoeg keuze, namelijk uit 6 bieren van de tap en ongeveer 40 op fles. Het café beschikt over een pooltafel.

Voor meer informatie klikt u op de linker afbeelding.

charlies3 charlies1

Café Schippershuis

Wie kent het liedje ´daar aan het kleine cafe aan de haven´ van Vader Abraham niet! In het Schippershuis heeft Pierre Kartner dit liedje geschreven. Het cafe staat bekent om de gezelligheid, een tweede huiskamer gevoel. 

U kunt tevens bij het Schippershuis heerlijk lunchen en dineren.

Genieten van de zon kunt u op het terras van het café waar u een mooi uitzicht heeft over het IJsselmeer, mocht het 's avonds afkoelen kunt u evengoed heerlijk zitten op het verwarmde terras.

Voor meer informatie klikt u op de linker afbeelding.

alt alt

Restaurant Van der Valk

Van der Valk biedt op het gebied van eten en drinken twee restaurants aan met ieder een eigen sfeer, bij de één kunt u a la carte bestellen en bij de ander kunt u genieten van Live Cooking tijdens de ontbijt-, brunch en dinerbuffetten. Daarnaast is er in het complex ook een Flamingo Casino en een Vue Bioscoop waar het goed vertoeven is.

Voor meer informatie klikt u op de linker afbeelding.

van der valk complex van der valk logo 

 

 

 

 

 
Hosting & Design door: GraphicGenie