Bestemming Hoorn Afdrukken

Hoorn Zien en Beleven...

Hoorn is bekend in binnen- en buitenland vanwege de prachtige binnenhaven, de gezellige entourage, maar liefst 300 monumentale panden, de prachtige grachten, de gezellige winkelstraten en de ideale ligging aan het IJsselmeer. De rijke VOC historie van de stad maakt Hoorn tot een stad met een unieke identiteit.

In Hoorn is het heerlijk winkelen, de winkels van grote bekende winkelketens worden afgewisseld met gezellige boetiekjes met ieder hun eigen verrassende producten. Moe van het winkelen kunt u neerploffen op één van de gezellige terrasjes voor een kopje koffie/thee met wat lekkers of een heerlijke lunch. Voor de cultuurliefhebber is Hoorn ook de place to be met diverse musea en tentoonstellingen.

alt
Voldaan na het winkelen kunt u plaatsnemen in één van de diverse restaurants die Hoorn rijk is. Of u nu kiest voor eenvoudig, uitgebreid, Hollands, Mexicaans, Italiaans, Turks, Grieks, Thais, Chinees, Hoorn biedt het allemaal. 

’s Avonds kunt u op verschillende plaatsen genieten van muziek, een drankje en misschien zelfs wel een dansje wagen. De Roode steen, de dubbele buurt en zelfs het havengebied bieden een ruime diversiteit aan kroegjes, bruine cafés en uitgaansgelegenheden aan. 

 naamloos alt                            

 

 

 
Hosting & Design door: GraphicGenie