Over ons Afdrukken

Het toeristisch informatie punt (TIP), als onderdeel van Hoorn Events, is hèt punt op het Oostereiland voor alle informatie over Hoorn en omstreken.

TIP wordt geleid door Rob van Loon. Hij staat aan de basis van het succes van dit bedrijf. Dit heeft meerdere redenen; Rob heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in Noord-Holland op met name het gebied van toerisme en evenementen. Naast het Toeristisch Informatie Punt is hij de oprichter van Hoorn Events. Er enkele nevenlabels bij; Enkhuizen Events, HOF Events Alkmaar, Events Waterland, Amsterdamforgroups en Egmond Events. De overkoepelende bedrijfsnaam is Events Holland.

Rob Van Loon is geboren en getogen in Gemeente Hoorn, en kent de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen de stad als geen ander. Het is een betrokken burger die zich graag bezighoudt met vraagstukken die zich binnen het evenementen- en toeristenbeleid in Hoorn en omstreken afspelen. Na jarenlang voor de plaatselijke VVV Hoorn te hebben gewerkt heeft Rob in Alkmaar, als onderdeel van dezelfde regionale VVV, als manager gewerkt. Daar heeft Rob zich als onderdeel van zijn functie beziggehouden met het ontwikkelen en verkopen van groepsarrangementen via de VVV. Daarna is Van Loon in dienst getreden bij Alkmaar Events Company, waar hij succesvol heeft gewerkt als Sales Manager. Aansluitend heeft Rob voor Best Western Hotel Spaander in Volendam gewerkt als Sales Manager, waarbij hij volledig verantwoordelijk was voor het opzetten van een nieuw bedrijfsfeesten – en teambuilding concept, dat daar inmiddels volledig geïntegreerd is.


alt

 

Vanwege zijn grote drive en de vastberadenheid om in Hoorn méér te bieden dan het huidige standaard aanbod, heeft Rob besloten om zelf ludieke, speciale, bijzondere arrangementen te gaan aanbieden.

Bij het Toeristisch Informatie Punt kunt u dus niet alleen terecht voor alle toeristische informatie van deze mooie historische stad, maar u kunt direct een City Walk boeken om alle highlights van Hoorn te ontdekken, of een rondvaart om Hoorn vanaf het water te ontdekken.

 

 
Hosting & Design door: GraphicGenie